Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Základy výtvarného umění (KDE / 9ZVU)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KDE / 9ZVU - Základy výtvarného umění, Fakulta designu a umění Ladislava Sutnara, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Tento předmět je vyučován v rámci celoživotního vzdělávání, přehled probírané látky sdělí vyučující v úvodní hodině výuky.

Literatura

on-line katalogy knihoven.

Požadavky

Splnění všech zadaných úkolů dle pokynů jednotlivých vyučujících.Grafický design 1 - vyučující: akad. mal. F. StekerPožadavky na udělení zápočtu: aktivní účast na 70% seminářů, diskusní příspěvky a konzultace k řešeným cvičením a úkolům, vyhotovení a odevzdání semestrální práce v požadovaném termínu.Fotografie 1 - vyučující: PhDr. MgA. V. StuchelováSplnění semestrálních úkolů a praktické zkoušky. Docházka + aktivní práce v hodinách.Požadavky k zápočtu : odevzdat práce z jednotlivých lekcí na CD, ke každému ze čtyř témat 12 ukázkových fotografií.Malba 1, 2 - vyučující: akad. mal. J. ZapletelPožadavky na udělení zápočtu: splnění všech požadavků v určených termínech dle pokynů vyučujícího.