Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Ateliér - diplomová práce (KDE / ADDP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KDE / ADDP - Ateliér - diplomová práce, Fakulta designu a umění Ladislava Sutnara, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. - 13.Systematická práce s prameny.Systematická realizace výtvarného úkolu.Tvorba teoretické části práce.Pravidelné konzultace.Tvorba prezentace práce prostřednictvím PC k obhajobě při SZZ.Uložení výsledné verze kompletní práce na CD.Instalace uměleckého díla do vhodného prostoru dle pokynu vedoucího práce.

Získané způsobilosti

Student bude vybaven znalostmi i dovednostmi potřebnými k optimálnímu plnění náročnějších zadaných výtvarných úkolů. Dokáže objektivně zhodnotit své možnosti a schopnosti, navrhnout a vyhodnotit nejvhodnější řešení včetně realizace v zadaném časovém období. Výtvarnou stránku dokáže vhodně doplnit odpovídajícím odborným textem na požadované úrovni, výslednou verzi práce dokáže uložit na elektronický nosič. Svůj projekt dokáže formou vlastní PC prezentace představit a zároveň jej bude schopen obhájit.

Literatura

See the assignment of diploma thesis. See the assignment of diploma thesis. Viz zadání diplomové práce. Viz zadání diplomové práce.

Požadavky

Požadavky pro udělení zápočtu: - pravidelná aktivní účast na seminářích,- systematické studium literatury a ostatních pramenů v souladu se zadáním diplomové práce,- respektování stanoveného harmonogramu prací a metodických pokynů vedoucího diplomové práce (průběžné splnění úkolů během semestru dle pokynů vedoucího práce),- do vedoucím práce stanoveného termínu předložení konečné verze zpracované teoretické i praktické části diplomové práce vedoucímu ke konzultaci včetně uložení kompletní poslední verze práce na elektronický nosič,- do vedoucím práce stanoveného termínu předložení vlastní prezentace práce prostřednictvím PC k obhajobě při SZZ,- dle pokynu vedoucího práce instalace výsledného díla do vhodného prostoru.

Garant

Doc. akad. soch. František Pelikán