Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Grafický design pro prezentaci (KDE / AGDP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KDE / AGDP - Grafický design pro prezentaci, Fakulta designu a umění Ladislava Sutnara, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Úvod do problematiky oboru2. Studie pracovních postupů dle zadaného úkolu3. Kolektivní příprava, řešení koncepce, návrhy, struktura vlastního projektu4. Prezentace vlastního díla5. Výběr materiálů6. Koncept prezentace v Power pointu7. Koncept posteru8. Koncepce katalogu9. Design katalogu - tisk10. Koncept webové prezentace11. Finalizace vlastního projektu12. Písemná obhajoba vlastního projektu13. HodnoceníPředmět vždy v rámci možností reflektuje projekty řešené v hlavním předmětu.

Získané způsobilosti

Student bude schopen prezentovat své dosavadní dílo na profesionální úrovni s akcentem na umělecké vyznění. Dokáže vytvořit odpovídající umělecké portfolio (katalogy, postery atd.) a bude ovládat základní webové prezentace. Vytvořenou prezentaci bude schopen aktivně využít např. při hledání zaměstnání.

Literatura

Blažej, Bohuslav. Grafická úprava tiskovin : Učebnice pro 4. roč. střední prům. školy grafické, stud. obor polygrafie. Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1990. ISBN 80-04-23201-9.Muzika, František. Krásné písmo ve vývoji latinky. 1. díl. Praha : Státní nakladatelství krásné literatury, hudby a umění, 1958. Hlavsa,O. Typografie 1-3. Praha, STN, 1976.

Požadavky

Požadavky na udělení zápočtu:- pravidelná účast na výuce- splnění všech průběžných seminárních úkolů dle pokynů vyučujícího v požadovanéých termínech- předložení vlastního projektu v požadované kvalitě a v termínu stanoveném vyučujícím- předložení písemné obhajoby projektu

Garant

akad. mal. Ditta Jiřičková