Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomový seminář 2 (KDE / DS2K)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KDE / DS2K - Diplomový seminář 2, Fakulta designu a umění Ladislava Sutnara, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Obsah předmětu vyplývá z tématu a problematiky diplomového úkolu. Týká se znalostí a kompetencí vztažených k podstatným stránkám tématu, k jeho odbornému kontextu, k jeho souvislostem kulturním, společenským, aplikačním, příp. osobním, motivačním a hodnotovým.

Získané způsobilosti

1. zná požadované prostředky (metody nebo techniky) činnosti a ovládá terminologii, která mu umožňuje tyto prostředky klasifikovat, porovnávat a vybírat s ohledem na potřeby diplomového úkolu 2. vysvětluje obsah pojmů v souvislosti s diplomovým úkolem logicky v poznávacích souvislostech oboru a v požadovaném širším mezioborovém či filozofickém kontextu 3. odborné pojmy, resp. kritéria používá při analýze, interpretaci, výkladu, usuzování a hodnocení, které se týká tématu a předmětu jeho diplomového úkolu 4. posuzuje průběh své práce na diplomovém úkolu, plánuje její etapy s přiměřeným odhadem na jejich průběžné plnění, odhadne vznikající problémy a řeší je včas a efektivně 5. respektuje obsahové a formální požadavky na kvalitu diplomové práce, přitom zohledňuje jak celek, tak detaily své práce

Literatura

Literatura je upřesněna v zadání diplomového úkolu. Literature is specified in assignment of the thesis task.

Požadavky

Předkládání pracovní verze diplomové práce. Účast na zahajovacím semináři 18. 10.

Garant

Doc. akad. mal. Josef Mištera