Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Ateliér Grafický design 9 (KDE / GD9)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KDE / GD9 - Ateliér Grafický design 9, Fakulta designu a umění Ladislava Sutnara, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. - 13.- Stanovení zásad pro vzájemnou komunikaci. Zadání témat KP.- Kresebné a fotografické studie vybraného prostředí. Sběr informací.- Variantní řešení návrhů.- Způsoby a metody zhotovení maket a modelů.- Vizualizace projektu grafickými a digitálními technikami.(maketa, 3D model, elektronická prezentace).- Průběžná tvorba a konzultace KP.- Průběžná tvorba a odevzdávání jednotlivých seminárních prací.

Získané způsobilosti

Student dokáže vytvořit z různorodých podnětů ucelenou grafickou koncepci daného místa. Na základě analýzy zadání bude schopen navrhnout více variant možných řešení a nejvhodnější variantu aplikovat při tvorbě projektu.

Literatura

Design trend : revue nového vizuálního stylu. Brno : Design centrum České republiky, 1992.

Požadavky

Požadavky na absolvování zkoušky:- pravidelná docházka na výuku - min. 80%.- Průběžná aktivní účast na společných konzultacích mezi studenty a vyučujícím. - Průběžné vypracování, konzultace, korektury a odevzdání zadaných dílčích praktických cvičení (seminárních prací) v požadovaném termínu a kvalitě. - Průběžné konzultace, korektury a tvorba KP.- Prezentace na CD.Hodnotící kritéria:Osobní zájem o obor, ochota přemýšlet a diskutovat. Tvořivé a pečlivé zpracování výtvarných úkolů. Snaha o osobité výtvarné pojetí s řadou přípravných studií, které budou součástí hodnocení. Ochota se podílet na vytváření spolupracující a přátelské atmosféry.

Garant

Doc. MgA. Kristýna Fišerová