Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Ateliér - diplomová práce (KDE / ILDP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KDE / ILDP - Ateliér - diplomová práce, Fakulta designu a umění Ladislava Sutnara, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. - 13.Systematická práce s prameny.Systematická realizace výtvarného úkolu.Tvorba teoretické části práce.Pravidelné konzultace.Tvorba prezentace práce prostřednictvím PC k obhajobě při SZZ.Uložení výsledné verze kompletní práce na CD.Tvorba výtvarné i teoretické části práce ve stanoveném termínu a rozsahu dle zadání práce.Instalace uměleckého díla do vhodného prostoru dle pokynu vedoucího práce.

Získané způsobilosti

Student bude vybaven znalostmi i dovednostmi potřebnými k optimálnímu plnění náročnějších zadaných výtvarných úkolů. Dokáže objektivně zhodnotit své možnosti a schopnosti, navrhnout a vyhodnotit nejvhodnější řešení včetně realizace v zadaném časovém období. Výtvarnou stránku dokáže vhodně doplnit odpovídajícím odborným textem na požadované úrovni, výslednou verzi práce dokáže uložit na elektronický nosič. Svůj projekt dokáže formou vlastní PC prezentace představit a zároveň jej bude schopen obhájit.

Literatura

See the assignment of diploma thesis. See the assignment of diploma thesis. Viz zadání diplomové práce . Viz zadání diplomové práce.

Požadavky

Požadavky pro udělení zápočtu: - pravidelná aktivní účast na seminářích,- systematické studium literatury a ostatních pramenů v souladu se zadáním diplomové práce,- respektování stanoveného harmonogramu prací a metodických pokynů vedoucího diplomové práce (průběžné splnění úkolů během semestru dle pokynů vedoucího práce),- do vedoucím práce stanoveného termínu předložení konečné verze zpracované teoretické i praktické části diplomové práce vedoucímu ke konzultaci včetně uložení kompletní poslední verze práce na elektronický nosič,- do vedoucím práce stanoveného termínu předložení vlastní prezentace práce prostřednictvím PC k obhajobě při SZZ,- dle pokynu vedoucího práce instalace výsledného díla do vhodného prostoru.

Garant

Doc. akad. mal. Josef Mištera