Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Klauzurní postupová zkouška (KDE / KPZ3)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KDE / KPZ3 - Klauzurní postupová zkouška, Fakulta designu a umění Ladislava Sutnara, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Student v určeném časovém období vypracovává dle svého studijního zaměření celosemestrální výtvarný projekt dle zadaného tématu (návrh, realizace, instalace výsledného díla do vhodného prostoru). Výsledný projekt včetně portfolia z páteřního ateliérového předmětu a podpůrných předmětů je student povinen uložit na elektronický nosič a odevzdat jej ve stanoveném termínu spolu s výtvarným dílem. V termínu stanoveném příslušnou vyhláškou děkana student své dílo představuje a obhajuje při klauzurní postupové zkoušce před komisí.Formu klauzurní postupové zkoušky, podmínky, za nichž může být skládána, způsob hodnocení, organizační zabezpečení a další potřebné náležitosti upravuje vyhláška děkana - Řád KPZ.Témata KP zadají příslušní ateliéroví vyučující do 14 kalendářních dnů od začátku výuky v příslušném semestru.

Získané způsobilosti

Student dokáže dle svého studijního zaměření realizovat ve stanoveném časovém období a v souladu se zadáním projekt - tzn. navrhnout a vypracovat výtvarný úkol včetně jeho uložení na elektronický nosič, doplnit jej vhodným portfoliem z vlastních prací vytvořených v rámci podpůrných ateliérových předmětů. Výsledné dílo bude schopen odpovídajícím způsobem odprezentovat, tzn. nainstalovat do vhodného výstavního prostoru a projekt následně obhájit před hodnotící komisí.

Literatura

Literatura je individuálně zadána vyučujícím v souladu s tématem KP a studijním zaměřením posluchače.

Požadavky

Požadavky na studenta pro přistoupení ke klauzurní postupové zkoušce - KPZ3 - (viz vyhláška děkana - Řád KPZ a vyhláška děkana pro KPZ v příslušném semestru):1. Úspěšné vypracování a odevzdání klauzurní práce v termínu daném vyhláškou děkana.2. Portfolio vlastní tvorby v páteřním ateliérovém předmětu a podpůrných předmětech právě uplynulého semestru.3. CD (2 ks - s uloženou kompletní klauzurní prací, portfoliem z hlavního ateliérového předmětu i podpůrných předmětů za poslední semestr) odevzdá student na SO při prezenci. Práce na CD musí být uložena v nezmenšeném formátu (z důvodu kvality následných tisků z CD) ve formátech: obrázky - JPG, TIF, PDF, videa - AVI.

Garant

Doc. akad. mal. Josef Mištera

Vyučující

Doc. akad. mal. Josef Mištera