Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Teorie a dějiny oboru (KDE / MSZZO)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KDE / MSZZO - Teorie a dějiny oboru, Fakulta designu a umění Ladislava Sutnara, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Zkouška z teorie a dějin studovaného oboru (resp. specializace) je vedle zkoušky z dějin umění a estetiky a obhajoby diplomové práce jednou z povinných součástí SZZ magisterského studia.Zkušební okruhy jsou zveřejněny vždy nejdéle do konce měsíce ledna příslušného ak. roku, v němž student SZZ koná - viz www.fdu.zcu.cz.Složení zkušebních komisí - viz www.fdu.zcu.cz.Podmínky a způsob konání, požadavky na závěrečné práce, organizaci a další důležité informace jsou zveřejněny v příslušné vyhlášce děkana.Organizace SZZ v příslušném ak. roce - viz aktuální vyhláška děkana pro daný ak. rok.

Získané způsobilosti

Student bude disponovat komplexními znalostmi svého studovaného oboru, resp. specializace, v rozsahu studijního plánu. Samostatně dokáže provést analýzu vývoje oboru s důrazem na důležité mezníky, stěžejní díla a osobnosti, zařadit je do historických souvislostí.

Literatura

Studijní literatura je stanovena garantem tohoto předmětu v souladu se zveřejněnými okruhy ke státní závěrečné zkoušce.

Požadavky

- Získání příslušného počtu kreditů stanoveného pro přistoupení k SZZ ve skladbě kreditů dle studijního plánu oboru, resp. specializace.- Odevzdání teoretické a současně i praktické části závěrečné práce v souladu se zadáním a ve stanoveném termínu.- Další podrobné informace (studijní literatura atd.) viz "portal.zcu.cz" - předmět státní závěrečná zkouška příslušného oboru. Podmínkou pro přistoupení ke složení SZZ z teoretických předmětů je předchozí přistoupení k předmětu SZZ - Obhajoba diplomové práce v některém z dřívějších vyhlášených termínů SZZ.

Garant

Doc. akad. mal. Josef Mištera

Vyučující

Doc. akad. mal. Josef Mištera