Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Digit. a počítačové zprac. fotografie 3 (KDE / UFDG3)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KDE / UFDG3 - Digit. a počítačové zprac. fotografie 3, Fakulta designu a umění Ladislava Sutnara, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Úvodní hodina, podmínky semestru, cíle semestru.2. Opakování.3. Procvičení látky minulých dvou semestrů.4. Masky a výběry, jako východisko pokročilejších úkolů.5. Pokročilejší úkoly.6. Montáže.7. Digitální manipulace.8. Komplexní práce s obrazem.9. Kombinace fotografií.10. Fotografie a plakát.11. Zpracování fotografie pro využití reklamně.12. Aplikace v módní fotografii.13. Dokončení kapesního manuálu ukázek možností práce s digitální fotografií ze všech tří semestrů předmětu Digitální a počítačové zpracování fotografie 1, 2 a 3.

Získané způsobilosti

Student:- aplikuje pokročilejší způsoby montáže a digitální manipulace s cílem zacházet s digitálním obrazem zcela volně,- vytváří složité komplexní úpravy a kombinace fotografií, využitelné v užité fotografii, zejména v reklamní a módní.

Literatura

Baumann, Hans D. Adobe Photoshop: Fotomontáže. Vyd. 1. Brno : Computer Press, 2007. ISBN 978-80-251-1579-4.Digi foto. Foto video. Siroň, Michal. Fotomontáže a trikové fotografie ve Photoshopu. Vyd. 1. Brno : Computer Press, 2007. ISBN 978-80-251-1772-9.Třeštík, Tomáš. Osobnosti současné české reklamní a módní fotografie. [Praha] : Atemi, 2002. ISBN 80-238-8197-3.

Požadavky

Požadavky na udělení zápočtu:- pravidelná docházka na výuku- splnění všech zadaných dílčích seminárních úkolů v požadované kvalitě a v termínech stanovených vyučujícímPožadavky na absolvování zkoušky:- předchozí získání zápočtu- úspěšné splnění zadaného semestrálního projektu v požadované kvalitě a v termínu stanoveném vyučujícím

Garant

Mgr. Petr Vrobel