Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Workshop - design interiérů (KDE / WDI)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KDE / WDI - Workshop - design interiérů, Fakulta designu a umění Ladislava Sutnara, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Výuka bude zahrnovat:- úvod do využití tvarů, barev, osvětlení, materiálů, akustiky jako základních kompozičních prvků interiéru- nábytek - základy do ergonomie, úvod do konstrukce a možností využití nových technologií- základní principy tvorby vnitřní architektury se zřetelem na celek i design dílčích prvků- řešení úloh na daná témata - návrh interiéru bytu, kanceláře, hotelového pokoje, koupelny atd .

Získané způsobilosti

Student bude schopen:- správně posoudit a interpretovat návrh interiéru- volit funkčně různé kompoziční a materiálové prvky interiéru

Literatura

další literatura dle pokynů vyučujícího. Fairs, Marcus. Design 21. století : nové ikony designu : od masového trhu k avantgardě. V Praze : Slovart, 2007. ISBN 978-80-7209-970-2.Tangaz, Tomris. Škola interiérového designu. V Praze : Slovart, 2006. ISBN 80-7209-856-X.

Požadavky

Aktivní 100% účast, odevzdání všech výtvarných prací dle pokynů vyučujícího.

Garant

Doc. akad. soch. František Pelikán