Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Animace v programu Flash (KVU / 9ZAFL)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KVU / 9ZAFL - Animace v programu Flash, Fakulta designu a umění Ladislava Sutnara, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Základní informace o semestru, základní orientace v programu Adobe Flash. Pracovní plocha a nástroje.Kreslení a kreativní nástroje v programu Adobe Flash.2. Základní způsoby animace, práce s časovou osou.3. Další druhy animace (shape, motion), základní příkazy v as (action script).4. Druhy objektů, jejich možnosti a vlastnosti (zanořené animace).5. Efekty, triky, užití masky v animaci, cílení objektů v as.6. Interakce objektů v prostředí (tlačítka,klipy, objekty), funkce v as.7. - 13. Realizace semestrálních projektů.

Získané způsobilosti

Student bude ovládat práci se softwarem Adobe Flash. Dokáže vytvořit jednoduchý animovaný film, webové aplikace, jednoduché animované textové spoty, interaktivní softwar - PC hry, didaktické pomůcky atd.

Literatura

Adobe Flash CS4 Professional, 100 nejlepších postupů. Adobe Flash CS5 Professional : oficiální výukový kurz : [praktická učebnice od tvůrců softwaru v Adobe Systems]. Vyd. 1. Brno : Computer Press, 2010. ISBN 978-80-251-3224-1.Flash 5 pro grafiky a tvůrce webů. Macromedia Flash 8 Výukový průvodce. Capraro, Michelangelo. Magický svět Macromedia Flash MX 2004. Vyd. 1. Brno : Zoner Press, 2004. ISBN 80-86815-06-4.

Požadavky

Požadavky na získání zápočtu:- pravidelná docházka na výuku,- průběžné plnění a odevzdávání všech zadaných seminárních úkolů v požadované kvalitě a v termínech stanovených vyučujícím.

Garant

Doc. akad. mal. Vladimír Merta