Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Základy animačních technik 2 (KVU / ATAT2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KVU / ATAT2 - Základy animačních technik 2, Fakulta designu a umění Ladislava Sutnara, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. - 2. Animační techniky a technologické postupy používané při realizaci - pixilovaný film3. Špendlíkové plátno4. Písková plocha5. - 6. Digitálně upravený loutkový film7. - 8. Kombinace technik, malba na filmový pás9. - 10. Kombinace hraného a animovaného filmu11. Počítačová animace12. - 13. Interaktivní aplikace

Získané způsobilosti

Student:- vyjmenuje další etapy historie a vývoje českého animovaného filmu,- vysvětlí a objasní animační techniky a technologické postupy,- objasní problematiku digitálně upraveného loutkového filmu,- popíše kombinaci technik, kombinaci hraného a animovaného filmu,- popíše a zhodnotí počítačovou animaci a interaktivní aplikace.

Literatura

Chvojková, Helena. Jiří Trnka. 1. vyd. Plzeň : Západočeské nakladatelství, 1990. ISBN 80-7088-009-0.Boček, Jaroslav. Jiří Trnka - Historie díla a jeho tvůrce. kolektiv autorů. Karel Zeman. Oborová výstava, Výtvarníci animované tvorby. Karasová, Jindra. Tvůrci animovaného filmu. Týrlová, Hermína. Z klubíčka vzpomínek.

Požadavky

Požadavky na udělení zápočtu:- pravidelná docházka na výuku, - splnění všech zadaných seminárních úkolů v požadované kvalitě a v termínech stanovených vyučujícím,- písemný test.

Garant

Mgr. Milan Svatoš

Vyučující

Mgr. Milan Svatoš