Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Flash pro anim. a interaktivní projekty (KVU / ATFIP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KVU / ATFIP - Flash pro anim. a interaktivní projekty, Fakulta designu a umění Ladislava Sutnara, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. - 2. Seznámení s programem z pohledu animátora3. - 4. Jednoduchá animační cvičení5. - 6. Rozvíjení specifiky technických možností7. - 8. Možnosti interaktivního rozvedení9. - 10. Interaktivní vizitka11. - 12. Společný interaktivní projekt, každý dvě varianty malého úseku z celku13. Prezentace a hodnocení

Získané způsobilosti

Student:- používá jednotlivé varianty programu Flash pro jednoduché aplikace (www stránky, doplňky prezentací, prvky s možností interaktivních vstupu),- vytvoří jednoduchý interaktivní program, jenž je z softwarového hlediska funkční, disponuje nápaditým námětem a po výtvarné stránce je originálně zpracovaný,- zohlední cílovou skupinu či charakter adresáta,- pracuje jako součást týmu na společném ateliérovém projektu,- vyřeší samostatné seminární úkoly v podobě krátkých gagů či minipříběhů,- chápe podstatu spolupráce programátor - animátor,- aplikuje dovednosti pro převedení interaktivní aplikacedfo finální podoby v různých formátech.

Požadavky

Požadavky na udělení zápočtu:- úspěšné, pečlivé a včasné vypracování a odevzdání dílčích výtvarných seminárních prací,- 70% účast v hodinách.

Garant

Prof. akad. mal. Jiří Barta