Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Intermédia 2 (KVU / MGIM2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KVU / MGIM2 - Intermédia 2, Fakulta designu a umění Ladislava Sutnara, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Tento předmět si student navazujícího magisterského studia může zapsat jako svůj tzv. druhý ateliér.1. - 13.Zadání témat semestrálního projektu, prezentace problémů.Studium problematiky, přednáška hostujícího pedagoga.Průběžná tvorba, korektury, konzultace a realizace dílčích seminárních úkolů.Průběžná tvorba, korektury, konzultace a realizace semestrálního projektu.Konzultace skic.Realizace modelů, scénáře, návrhy 3D, počítačové simulace s fotodokumentací.Konzultace individuálníKonzultace a kolektivní seminář.Přednášející host.Konzultace variant a volba realizovaných prototypů s pedagogem a pozvanými hosty.Exkurze, návštěva výstav, diskuze.Finalizace semestrálního projektu, předložen a odevzdání, instalace, dialog.Finalizace a instalace, týmová spolupráce studentů.Prezentace formou portfolia CD a DVD.

Získané způsobilosti

Student získá zkušenosti a praktické znalosti pro samostatnou výtvarnou - resp. umělecko průmyslovou činnost. Prostřednictvím animovaného filmu, fotografie, hraného filmu apod. dokáže kreativně skloubit obraz v digitální i klasické podobě. Student bude schopen analyzovat zadaný úkol, navrhnout více variant řešení a následně zvolit a zrealizovat nejvhodnější variantu.

Literatura

Hill, G. http://streamingmediaworld.com/video/docs/gh/. http://www.artnet.com/artist/9776/Joseph Kossuth.html. Kienholz, E. http://www.beatmuseum.org/kieholz/edkieholz.html. Viola, B. http://www.billviola.com/. http://www.cca-kitakyushu.org/english/project/rist projects.html. Barney, M. http://www.cremaster.net/. http://www.dialnsa.edu/iat97/Venice/FPP/abram.html. Graham, R. http://www.donaldyoung.com/graham/graham 4.html. http://www.donaldyoung.com/hill/gary hill index.html. Kossuth, J. http://www.guggenheimcollection.org/site/artist work md 79 1.html. http://www.padt.org.uk/4thwall/rist/ristes.html. Rist, P. http://www.pipilottirist.net/begin/open.html. Abramovič, U. a M. http://www.skny.com/lasso-bin/artist detail.lasso?-token.ID=41. Ousler, T. http://www.tonyousler.com/. Warhol, A. http://www.warhol.org/. Cage, J. http://www.wings.buffalo.edu./epc/authors/cage/. on-line katalogy knihoven.

Požadavky

Požadavky pro udělení zápočtu:- pravidelná aktivní účast na seminářích - min. 90%,- splnění a předložení všech zadaných průběžných ateliérových úkolů (seminárních prací) v rozsahu a v termínech stanovených vyučujícím.Požadavky pro absolvování zkoušky:- předchozí úspěšné získání zápočtu,- povinná invence, řemeslná zdatnost,- povinné korektury,- odevzdání a obhájení semestrálního projektu,- prezentace na CD resp. DVD.

Garant

Doc. MgA. Milena Dopitová