Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Sochařství 1 (KVU / MGSO1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KVU / MGSO1 - Sochařství 1, Fakulta designu a umění Ladislava Sutnara, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Tento předmět si student navazujícího magisterského studia může zapsat jako svůj tzv. druhý ateliér.1. - 13.- Zadání tématu semestrálního projektu, seznámení s průběhem semestru.- Figurální studie - význam.- Procvičování a tvorba figurálních studií.- Postupná orientace na individuální typ talentu studenta.- Průběžné zadávání, korektury a odevzdávání všech seminárních úkolů dle pokynu vyučujícího.- Průběžné konzultace a tvorba projektu.- Předložení výsledné verze projektu v termínu zadaném vyučujícím.

Získané způsobilosti

Student jiného ateliéru, který tento předmět absolvuje jako tzv. druhý ateliér, bude vybaven kompetencemi pro tvorbu figurálních studií na různá témata v oboru sochařství. Dle zadaného tématu dokáže zvolit nejvhodnější variantu řešení a aplikovat ji při tvorbě zadaného projektu.

Literatura

Bude zadána individuálně dle konkrétních témat projektů.

Požadavky

Požadavky pro udělení zápočtu:- účast na seminářích,- splnění a předložení všech zadaných průběžných ateliérových úkolů (seminárních prací) v rozsahu a v termínech stanovených vyučujícím.Požadavky pro absolvování zkoušky:- předchozí úspěšné získání zápočtu,- povinná invence, řemeslná zdatnost, kvalita sdělení,- povinné korektury,- odevzdání a obhájení semestrálního projektu,- prezentace.

Garant

Prof. akad. sochař Jiří Beránek