Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Sochařství 4 (KVU / MGSO4)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KVU / MGSO4 - Sochařství 4, Fakulta designu a umění Ladislava Sutnara, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Tento předmět si student navazujícího magisterského studia může zapsat jako svůj tzv. druhý ateliér.1. - 13.- Seznámení s průběhem semestru, zadání semestrálního projektu studentům: vypracovat po teoretické i praktické stránce vlastní projekt dle studentova vlastního zadání.- Posouzení návrhů zadání studentů, upřesňování literatury a dalších pramenů, odsouhlasení témat projektů, souhlas vedoucího ateliéru se započetím prací na projektu dle návrhu studenta.- Průběžná tvorba projektu - teoretická část (obsah projektu, konzultace...).- Průběžná tvorba projektu - praktická část (v souladu s teoretickým zadáním)- povinné průběžné konzultace, povinné průběžné korektury.- Individuální konzultace, teoretické i názorné praktické ukázky k tématům jednotlivých studentů. - Průběžné zadávání, korektury a odevzdávání všech seminárních úkolů dle pokynu vyučujícího, jejich pravidelné konzultace.- Předložení výsledné verze teoretické i praktické části projektu v termínu stanoveném vyučujícím. - Prezentace.

Získané způsobilosti

Student bude schopen komplexně navrhnout teoreticky a následně i prakticky zrealizovat individuální projekt na vlastní téma. Dokáže předložit různé návrhy řešení, zvolit nejvhodnější variantu a následně ji aplikovat při tvorbě díla. Svůj projekt dokáže podložit dokumentací o průběhu realizace a výsledné podobě projektu formou fotografického katalogu (příp. 3D animace), vystihující podstatu sdělení, atmosféru atd. Bude schopen sebeprezentace a zdůvodnění společenské potřebnosti realizace díla.

Literatura

Bude zadána individuálně dle konkrétních témat projektů.

Požadavky

Požadavky pro udělení zápočtu:- účast na seminářích,- splnění a předložení všech zadaných průběžných ateliérových úkolů (seminárních prací) v rozsahu a v termínech stanovených vyučujícím.Požadavky pro absolování zkoušky:- předchozí úspěšné získání zápočtu,- povinná invence, řemeslná zdatnost, kvalita sdělení,- povinné korektury,- odevzdání a obhájení semestrálního projektu,- prezentace.

Garant

Prof. akad. sochař Jiří Beránek