Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět 3D fotografie a altern. techniky ve foto (KVU / UF3D)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KVU / UF3D - 3D fotografie a altern. techniky ve foto, Fakulta designu a umění Ladislava Sutnara, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Seznámení s průběhem semestru.2. Fotografie jako dialog techniky a umění.3. Fotografie a další média.4. Fotografie a video.5. Fotografie a animace.6. Fotografie a instalace.7. Fotografie a webový projekt.8. Fotografie a ilustrace.9. Fotografie a 3D.10. 3D snímání objektů.11. 3D fotografie v reklamně.12. 3D a architektura.13. Postprodukce 3D.

Získané způsobilosti

Student:- ovládá práci s fotografií v interakci s jinými médií- prakticky aplikuje dovednost ovládání techniky potřebné k vytvoření různých typů 3D fotografií a následné práci v postprodukci- používá dovednosti 3D snímání objektů a tvorby 3D fotografie při propagaci a reklamě prostřednictvím internetu i v jiných obrazových médiích dokonalejší formou fotografií produktů, virtuálních prohlídek architektury, interiérů apod.

Literatura

Lambert M. Basis (Stereofotografie). Mc Kay. Three Dimensional Photography. 1948. Zone, Ray. 3D Filmmakers: Conversation with Creators of Stereoscopic Motion Pictures. Zorana, Gree, Falco, Pete. 3D in Photoshop: The Ultimate Guide for Creative Professionals. 2010. Mendiburu, Bernard. 3D MOvie Making: Streoscopic Digital Cinema from Script to Screen.

Požadavky

Požadavky na zápočet:- pravidelná docházka na výuku- průběžné plnění, konzultace a odevzdávání všech zadaných dílčích seminárních ve stanovených termínech a v souladu s požadavky vyučujícíhoPožadavky na absolvování zkoušky:- předchozí získání zápočtu- průběžná tvorba, konzultace a odevzdání zadaného semestrálního úkolu ve stanoveném termínu a v souladu s požadavky vyučujícího

Garant

Vojtěch Aubrecht

Vyučující

Vojtěch Aubrecht