Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Modelování - základy (KVU / ZMO)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KVU / ZMO - Modelování - základy, Fakulta designu a umění Ladislava Sutnara, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Seznámení s průběhem semestru.2. Teoretické i názorné poučky a ukázky.3. - 5. Modelování podle přírodních materiálů - průběžná tvorba, povinné konzultacea odevzdávání všech zadaných dílčích seminárních úkolů.6. - 8. Studie hlavy (busta, reliéf) - průběžná tvorba, povinné konzultacea odevzdávání všech zadaných dílčích seminárních úkolů.9. - 10. Sádrová forma a odlitek.11. - 13. Prostorová cvičení - kreativní modelování.

Získané způsobilosti

Student dokáže kreativně vytvořit prostorový objekt odpovídající zadání. Bude disponovat znalostmi a dovednostmi způsobů a postupů při modelování a převedení do volné nebo užité formy - realizace v měřítku 1:1.

Literatura

Současná periodika výtv. oboru a současné umění (dostupné monografie výtv. umělců).

Požadavky

Požadavky na udělení zápočtu:- pravidelná aktivní účast na cvičeních v čase určeném rozvrhem - min. 80%,- povinná invence, kreativita, - odevzdání všech dílčích seminárních prací v rozsahu a kvalitě dle požadavků vyučujícího.

Garant

Prof. akad. sochař Jiří Beránek