Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářská státní zkouška IM (KEM / SBZIM)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KEM / SBZIM - Bakalářská státní zkouška IM, Fakulta ekonomická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Státní bakalářská zkouška z informačního managementu je součástí závěrečné státní bakalářské zkoušky a koná se ve stejný den jako obhajoba bakalářské práce a státní bakalářská zkouška z ekonomie.Tématické okruhy ke státní bakalářské zkoušce jsou zveřejněné v Courseware.Závěrečná státní bakalářská zkouška je ústní. Začíná obhajobou bakalářské práce. Bakalářská práce a její obhajoba se klasifikují souhrnně jednou známkou.Státní bakalářská zkouška z ekonomie se skládá z otázky z mikroekonomie a z otázky z makroekonomie. Studenti odpovídají v libovolném pořadí.Státní bakalářská zkouška z informačního managementu se koná formou ústního zodpovězení dvou vylosovaných otázek z vybraných předmětů oboru. Otázky se zodpovídají v libovolném pořadí, student má před ústní zkouškou čas na přípravu min. 15 minut.Obhajoba bakalářské práce, státní zkouška z ekonomie a státní zkouška z informačního managementu se klasifikují každá samostatně.

Získané způsobilosti

Student je schopen:- napsat odbornou práci a vhodným způsobem ji prezentovat, - aplikovat teoretické poznatky na ekonomickou praxi, - vysvětlit problematiku informačního managementu, - prakticky aplikovat vybrané exaktní metody ze statistiky, operačního výzkumu, finančních a pojistných výpočtu.

Požadavky

U odborné státní bakalářské zkoušky je nutné prokázat znalost problematiky v rozsahu programů výuky vybraných předmětů a povinné literatury.

Garant

Doc. Dr. Ing. Miroslav Plevný