Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Samostatná terénní praxe 1. (KGE / SRGV1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KGE / SRGV1 - Samostatná terénní praxe 1., Fakulta ekonomická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Terénní praxe na KGE (nabídka - účast na terénních šetřeních pořádaných KGE).Terénní výuka a praktická ukázka metod, postupů, činností a dovedností, jejich procvičování, pochopení a zvládnutí (osvojení).

Získané způsobilosti

Student pochopí a porozumí praktickým poznatkům, metodám a postupům práce v terénu, které získal svou aktivní účastí, pochopí základní vztahy a vazby a řeší problémy na základě jejich porozumění.Absolvováním terénní praxe získává zkušenosti pro obdobnou individuální činnost, kterou bude potřebovat při zpracování seminárních prací, bakalářské či diplomové práce.

Literatura

Novotná, Marie. GIS Nečtinsko. V Plzni : Západočeská univerzita, 2006. ISBN 80-7043-425-2.vyplyne ze zadaného tématu.

Požadavky

desetidenní terénní praxesplnění zadaných úkolů a požadavků - terénní výzkum a jeho zpracování a prezentace, zpracování statistických dat a jejich vyhodnocení, vypracování záznamu z terénní praxe.

Garant

Doc. RNDr. Marie Novotná, CSc.