Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Státní zkouška oborová - PE (KMO / SZPE)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KMO / SZPE - Státní zkouška oborová - PE, Fakulta ekonomická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Státní zkouška je ústní. Začíná obhajobou diplomové práce.Diplomová práce a její obhajoba se klasifikují souhrnně jednou známkou.Státní zkouška se koná formou ústního zodpovězení dvou vylosovaných otázek z vybraných předmětů oboru. Otázky se zodpovídají v libovolném pořadí, čas na přípravu před ústním zodpovězením otázek je min. 15 minut.Okruhy otázek ke zkoušce a seznam literatury jsou zveřejněné v COURSEWARE.

Získané způsobilosti

Student je schopen:- napsat kvalifikační práci a vhodným způsobem ji prezentovat,- vysvětlit zejména problematiku podnikové ekonomiky, principy strategického, operativního a taktického řízení podniku, marketingového a finančního řízení podniku, použití nástrojů komerčních komunikací a postupů výzkumu trhu, controllingu, cíle a nástroje řízení vztahů se zákazníky- aplikovat poznatky z uvedených oblastí na ekonomickou praxi.

Literatura

Základní literatura povinných a povinně volitelných předmětů oboru. Doporučená literatura povinných a povinně volitelných předmětů oboru.

Požadavky

U státní zkoušky je nutné prokázat znalost problematiky v rozsahu obsahu povinných a povinně volitelných předmětů oboru a povinné literatury těchto předmětů.

Garant

Doc. Ing. Petr Cimler, CSc.