Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Podnik v mezinárodním prostředí v AJ (KPM / AIB)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPM / AIB - Podnik v mezinárodním prostředí v AJ, Fakulta ekonomická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Regionální a globální strategieMnohonárodní podnikTriáda a mezinárodní podnikáníMezinárodní politikaMezinárodní kulturaMezinárodní obchodMezinárodní finanční trhy a instituceMnohonárodní strategieOrganizační strategieVýrobní strategieMarketingová strategieStrategie řízení lidských zdrojůPolitické riziko a strategie vyjednáváníMezinárodní finanční managementPodniková strategie a národní konkurenceschopnost v EU, Japonsku, Severní Americe a rozvíjejících se ekonomikáchEtika a příprodní prostředí

Získané způsobilosti

Student je schopen- porozumět tomu, jak aplikovat teoretické znalosti podnikání na přijímaná rozhodnutí - posoudit realitu trendů v podnikání- pochopit různé vlivy na podnikání- prezentovat a vysvětlit důvody strategických rozhodnutí

Literatura

RUGMAN,Alan M.,COLLINSON, Simon. International Business. 2012. ISBN 978-0273760979.CAVUSGIL,S.Tamer.,KNIGHT,Gary.,RIESENBERGER,John. International Business: The New Realities (3rd Edition). Pearson, 2013. ISBN 9780132991261.

Požadavky

Pro úspěšné dokončení předmětu student musí získat v průběhu semestru minimálně 30 bodů z 50 možných, které může získat v různých aktivitách v průběhu výuky, za zpracování a prezentaci samostatných úkolů a absolvování závěrečného testu. Bodování aktivit:20 bodů prezentace20 bodů závěrečný test10 bodů samostatné úkoly, aktivity v průběhu předmětuStupnice hodnocení:0 - 29 bodů: nevyhověl30 - 36 bodů: 3 (dobře)37 - 42 bodů: 2 (velmi dobře)43 - 50 bodů: 1 (výborně)

Garant

Neelu Singh, MBA

Vyučující

Neelu Singh, MBANeelu Singh, MBA