Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Analýza podnikových procesů (KPM / APP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPM / APP - Analýza podnikových procesů, Fakulta ekonomická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- Úvod, podnikové procesy a jejich řízení.- Základní principy modelování podnikových procesů.- Procesní mapy.- Techniky získávání a zpracování dat o procesech.- Základní postupy pro modelování podnikových procesů.- Metody analýzy podnikových procesů I.- Metody analýzy podnikových procesů II.- Standardy pro modelování podnikových procesů.- Nástroje pro projektování podnikových procesů.- Využívání nástrojů podnikových informačních systémů pro analýzu a projektování podnikových procesů.- Základní metriky výkonnosti podnikových procesů.- Případové studie.

Získané způsobilosti

Student je schopen:- rychle a efektivně analyzovat aktuální podnikový proces,- prezentovat výsledky procesní analýzy a identifikovat oblasti pro zlepšení,- navrhnout efektivně fungující procesy,- využívat nástrojů podnikových informačních systémů při analýze podnikových procesů.

Literatura

Petřík, T. Procesní a hodnotové řízení firem a organizací-nákladová technika a komplexní manažerská metoda ABC/ABM. Linde, Praha, 2007. ISBN 978-80-7201-648-8.Drahotský, Ivo; Řezníček, Bohumil. Logistika : procesy a jejich řízení. Vyd. 1. Brno : Computer Press, 2003. ISBN 80-7226-521-0.Řepa, Václav. Podnikové procesy - procesní řízení a modelování. GRADA Publishing, 2007. ISBN 978-80-247-2252-8.

Požadavky

Podmínkou získání zápočtu je:a) vypracování seminární práce, b) splnění podmínek zápočtového testu. Zkouška je kombinovaná a skládá se ze dvou částí: - část písemná, která se skládá z testu,- část ústní.

Garant

Doc. Dr. Ing. Miroslav Plevný

Vyučující

Doc. Dr. Ing. Miroslav Plevný