Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Němčina pro personální management (KPM / NPM)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPM / NPM - Němčina pro personální management, Fakulta ekonomická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- Úvod do personálního managementu- Plánování lidských zdrojů- Zabezpečení lidských zdrojů- Nábor a výběr zaměstnanců- Vedení a motivace zaměstnanců- Odměňování zaměstnanců- Hodnocení zaměstnanců- Rozvoj a další vzdělávání- Organizace práce a pracovní podmínky- Uvolňování zaměstnanců- Vedení personální agendy

Získané způsobilosti

Student je schopen:- definovat základní pojmy- stanovit požadavky na pracovní místo a na zaměstnance- orientovat se v základních postupech práce s lidskými zdroji - vést personální agendu

Literatura

Kaesler, Clemens; Kaesler-Probst, Frauke. Personalwirtschaft. Berlin : Cornelsen, 2011. ISBN 978-3-589-23892-7.Šikýř, Martin. Personalistika pro manažery a personalisty. 1. vyd. Praha : Grada, 2012. ISBN 978-80-247-4151-2.

Požadavky

1) ústní prezentace na zadané téma 2) aktivní plnění úkolů zadaných v Courseware 3) souhrnný zápočtový test na minimálně 70%, zápočtový test lze opakovat jedenkrát. Specifikace požadavků pro studenty kombinované formy studia je uvedena v Courseware.

Garant

Mgr. Hana Ovesleová

Vyučující

Mgr. Hana Ovesleová