Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina pro finance a bankovnictví (SMA / EFB)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu SMA / EFB - Angličtina pro finance a bankovnictví, Fakulta ekonomická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- Banky: typy bank, bankovní účet- Evropská centrální banka: struktura ECB a její role v bankovnictví- Bankovní produkty: úvěry, hypotéky, investice, ochrana cenných papírů- Komunikace mezi bankami: dopisy, emaily- Firemní účty, účetní rozvaha- Zasílání peněz- Internetové bankovnictví- Role bank v zahraničním obchodě- Globalizace & bankovnictví- Fúze & akvizice- Analýza finančních zpráv z tisku

Získané způsobilosti

Student je schopen:- komunikovat a diskutovat o otázkách týkajících se financí a bankovnictví- pochopit a správně použít slovní zásobu z oblasti financí a bankovnictví- porozumět textu s finanční tematikou a analyzovat jej

Literatura

MACKENZIE, I. English for the Financial Sector. Cambridge University Press, 2008. ISBN 978-0-521-547253.MACKENZIE, I. Professional English in Use: Finance. Cambridge University Press, 2006. ISBN 978-0-521-616270.MACKENZIE, I. Financial English. Heinle ELT, 2011. ISBN 978-1-111-832643.

Požadavky

Požadavky pro udělení zápočtu:1) Splnění všech úkolů zadaných na Courseware nebo během cvičení.2) Prezentace.3) Aktivní účast na cvičeních.

Garant

Neelu Singh, MBA

Vyučující

Mgr. Václav FišerNeelu Singh, MBA