Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Obchodní jednání v angličtině (SMA / ELM)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu SMA / ELM - Obchodní jednání v angličtině, Fakulta ekonomická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- charakteristika úspěšného obchodního jednání- klíčové komunikativní schopnosti- ustanovení obchodního jednání- role, načasování, cíle- jednotlivé fáze jednání- jazykové prostředky jednotlivých fází- hraní rolí při jednání

Získané způsobilosti

Student je schopen:- identifikovat klíčové charakteristiky úspěšného jednání a role účastníků- vyjádřit se adekvátními jazykovými prostředky v různých fázích jednání- napsat zápis z jednání- vést a aktivně se účastnit obchodního jednání

Literatura

THOMPSON,K. English for Meetings. Oxford University Press, 2007. ISBN 978-0-194-579339.SWEENEY,S. Communicating in English. Cambridge University Press, 2004. ISBN 978-0-521-549127.Goodale, Malcolm. The Language of Meetings. cop. 1987. Hove : Language Teaching Publications, 1997. ISBN 0-906717-46-9.

Požadavky

Požadavky pro udělení zápočtu:1) Prezentace.2) Aktivní účast na hodině a splnění všech úkolů na Courseware.3) Splnění 1 zápočtového testu minimálně na 70%, zápočtový test lze opakovat jedenkrát.

Garant

Neelu Singh, MBA

Vyučující

Neelu Singh, MBA