Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Obchodní jednání ve francouzštině (SMA / FNC)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu SMA / FNC - Obchodní jednání ve francouzštině, Fakulta ekonomická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- Komunikace prostřednictvím telefonu, sjednání schůzky- Obchodní cesta, kulturní zvyklosti frankofonních zemí- Letecké společnosti, sepsání stížnosti- Schůze, vybavení jednací místnosti- Začátek jednání, vyjádření názoru v diskusi- Polemika, ukončení schůze- Zápis ze schůze, jeho struktura a obsah- Představení řečníka, přednes projevu- Prodej, trh- Zdravotní dovolená, pracovní úraz- Pevná a volná pracovní doba- Prodejní rozhovor, telemarketing- Předání objednávky a projednání obsahu objednávkyDoplňkové informace pro studenty kombinované formy studia jsou na Courseware.

Získané způsobilosti

Student je schopen: - identifikovat klíčové charakteristiky úspěšného jednání a role účastníků- vyjádřit se adekvátními jazykovými prostředky v různých fázích jednání- napsat zápis z jednání- vést obchodní jednání ve francouzštině a aktivně se jej účastnit

Literatura

PERFORNIS, J.-L. Communication progressive du francais des affaires. Paris: CLE International, 2010. ISBN 978-2-09-035363-1.BROULAND, P. - KIDLESOVÁ, Z. - PRIESOLOVÁ, J. Francouzsko-český a česko-francouzský hospodářský slovník. Plzeň: FRAUS, 2003. ISBN 80-7238-259-4.PERFORNIS, J.-L. Vocabulaire progressif du francais des affaires. Paris: CLE International, 2004. ISBN 209-033803-2.

Požadavky

Požadavky pro udělení zápočtu: 1) Splnění úkolů v rámci samostudia - upřesněno na Courseware.2) Písemné podklady k obchodnímu jednání3) Ústní prezentace podkladů k obchodnímu jednání4) Splnění 1 zápočtového testu min. na 70%, zápočtový test lze opakovat jedenkrát.Specifikace požadavků pro studenty kombinované formy studia je na Courseware.

Garant

Mgr. Romana Suchá, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Romana Suchá, Ph.D.