Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Aplikovaný software pro elektroniku (KAE / ASE)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAE / ASE - Aplikovaný software pro elektroniku, Fakulta elektrotechnická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Rozšiřující karty do PC - PCI, PCI-Express, PC-Card. Distribuované systémy - jednoduché databáze pro ukládání měřených dat, webové služby. Vizualizace - PC, standardní nástroje, embedded displeje. Připojení periférií pomocí Ethernetu, komunikace TCP/IP, sockety. Tvorba USB periférií a připojení k PC.

Získané způsobilosti

Studenti- vysvětlí činnost vestavěných (embedded) systémů- navrhnou řešení distribuovaného systému pro řešení konkrétních úloh počínaje vhodným sběrem dat, přes volbu způsobu ukládání po reprezenraci pro další zpracování a vyhodnocení- sestaví SW aplikaci založenou na znalostech objektové tvorby aplikací v jazyce C# v prostředí .NET- navrhnou a implementují funkčnost webového rozhraní systému zaleženého na ASP.NET nebo PHP- navrhnou a implementují vizualizační aplikaci na PC- analyzují způsoby ukládání data do databáze a zvolí jejich vhodnou reprezentaci- navrhnou vhodný způsob přenosu dat v bezdrátové nebo vodičové podobě podle požadavku konkrétní aplikace

Literatura

nullKainka, Burkhard. USB : měření, řízení a regulace pomocí směrnice USB. 1. vyd. Praha : BEN - technická literatura, 2002. ISBN 80-7300-073-3.

Požadavky

Požadavky k zápočtu:- Absolvování všech cvičení.- Realizace a odevzdání semestrální práce.- Prokázání znalosti procvičené látky.Požadavky ke zkoušce:- Znalost přednášené a procvičené látky.- Porozumění celé problematice.

Garant

Ing. Petr Weissar, Ph.D.

Vyučující

Ing. Petr Weissar, Ph.D.Ing. Petr Weissar, Ph.D.