Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diagnostika automobilové elektroniky (KAE / DAE)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAE / DAE - Diagnostika automobilové elektroniky, Fakulta elektrotechnická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Přednášky:1. Základní pojmy diagnostiky a spolehlivosti.2. Metody návrhu detekčních testů pro kombinační číslicové obvody.3. Metody návrhu lokalizačních testů pro kombinační číslicové obvody.4. Metody návrhu detekčních testů pro sekvenční číslicové obvody.5. Metody návrhu lokalizačních testů pro sekvenční číslicové obvody.6. Boundary Scan 1149.17. Boundary Scan 1149.48. Isp standard 15329. Testy pravidelných struktur (pamětí)10. Přístrojová technika pro testování11. Struktura elektronických řídicích systémů automobilu12. Simulace elektromechanických systémů a HIL testování13. Testování senzorů a diagnostika OBDCvičení:Semestrálni projekt

Získané způsobilosti

Studenti jsou schopni navrhnout testovatelný elektronický systém. Jsou obeznámeni s metodikou návrhu testovatelných systémů, dále s principy HIL testování a diagnostikouelektronických systémů automobilu. Analyzují a simulují elektronické obvody Provádí syntézu potřebných obvodových a programových prostředků pro snadnou diagnostiku a testování.

Literatura

nullHarry Bleeker. Boundary Scan Test. ISBN 0-7923-9296.Pinker, Jiří. Číslicová elektronika. Plzeň : Vys. škola strojní a elektrotechn., 1980. Hlavička, Jan. Číslicové systémy odolné proti poruchám. Vyd. 1. Praha : ČVUT, 1992. ISBN 80-01-00852-5.Abramovici, Miron; Breuer, Melvin A.; Friedman, Arthur D. Digital systems testing and testable design. Revised printing. New York : IEEE Press, 1990. ISBN 0-7803-1062-4.

Požadavky

Požadavky k zápočtu:- Absolvovaná laboratorní cvičení s vypracovanymi referátynebo- úspěšně obhájený semestrální projektPožadavky ke zkoušce:- zápočet- ústní zkouška

Garant

Doc. Dr. Ing. Vjačeslav Georgiev

Vyučující

Doc. Dr. Ing. Vjačeslav GeorgievIng. Michal Kubík, Ph.D.Ing. Jan BroulímDoc. Dr. Ing. Vjačeslav GeorgievIng. Michal Kubík, Ph.D.