Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář z techniky senzorů (KAE / STS)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAE / STS - Seminář z techniky senzorů, Fakulta elektrotechnická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Účastník semináře připraví dvě až tři úvodní prezentace semestrální práce zadané na předmětu KAE/+SAC. Po každé prezentaci bude následovat diskuse na téma řešeného problému.

Získané způsobilosti

Student má velmi dobrou znalost různých typů senzorů a měřících principů. Je schopen používat senzory mechanických, tepelných a optických senzorů, chemické senzory, magnetických a el. veličin, senzory pro automobilový průmysl. Studenti je seznámen s průmyslovým provedením senzorů, možnostmi a příklady jejich použití.

Literatura

Ďaďo, Stanislav; Bejček, Ludvík; Platil, Antonín. Měření průtoku a výšky hladiny. 1. vyd. Praha : BEN - technická literatura, 2005. ISBN 80-7300-156-X.Ďaďo, Stanislav; Kreidl, Marcel. Senzory a měřící obvody. Praha : Vydavatelství ČVUT, 1999. ISBN 80-01-02057-6.

Požadavky

Požadavky pro získání zápočtu z předmětu KAE/STS:Úspěšné zpracování a prezentace semestrální práce.

Garant

Ing. Václav Koucký, CSc.