Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Užití počítačů v řízení (KAE / UPR)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAE / UPR - Užití počítačů v řízení, Fakulta elektrotechnická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Vývojový systém DetStudio a ViewDet, vizualizační systém Promotic, čidla a akční členy v PŘS z hlediska programátora, komunikace v PŘS, vývojové a vizualizační nástroje, HW PŘS, operační systémy reálného času, Win vývojové nástroje, internetové aplikace.

Získané způsobilosti

Studenti jsou schopni- vytvořit a odladit aplikaci průmyslového řídícího systému- navrhnout vizualizaci technologie řízené pomocí PŘS- vysvětlit základní koncepce používané v oblasti řízení - navrhnout způsoby připojení čidel a akčních členů k řídícímu počítači- vyprojektovat propojení PŘS pomocí průmyslových sběrnic a komunikací

Literatura

P. M. Embree, D. Danieli. C++ Algorithms for Digital Signal Processing. ISBN 0131791443.P. M. Embree. C Language Algorithms for Real-Time DSP. ISBN 0133373533.J.P.Tsai, Y.Bi, S.Yang, R. Smith. Distributed Real-Time Systems: Monitoring, Visualization, Debugging, and Analysis. ISBN 0471160075.Labrosse, Jean J. MicroC/OS-II : the real-time kernel. 2nd ed. San Francisco : CMP Books, 2002. ISBN 1-57820-103-9.M. Barr, A. Oram. Programming Embedded Systems in C and C++. ISBN 1565923545.

Požadavky

Znalost látky z přednášek i cvičení, schopnost tyto znalosti použít. Semestrální projekt.

Garant

Ing. Jiří Basl, Ph.D.

Vyučující

Ing. Jiří Basl, Ph.D.Ing. Jiří Basl, Ph.D.