Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Dipl. seminář EE 1 (KEE / DSEE1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KEE / DSEE1 - Dipl. seminář EE 1, Fakulta elektrotechnická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Seznámení studentů s formou a průběhem provedení prezentace a obhajoby diplomové práce a konání státních závěrečných zkoušek z oboru.

Získané způsobilosti

Student umí analyzovat smysl a cíl zadání diplomového projektu, stanovit plán logického postupu a časový harmonogram jeho řešení, shromáždit literární podklady, resp. připravit a začít provádět experimentální práce, související se zadáním úkolu, shromažďovat a analyzovat jejich výsledky.

Literatura

Podle doporučení vedoucího semináře.

Požadavky

Aktivní účast v odborné diskusi při semináři. Vypracování plánu postupu a časového harmonogramu řešení zadané diplomové práce. Prezentace výchozích částí řešení diplomového projektu.

Garant

Prof. Ing. Jan Mühlbacher, CSc.

Vyučující

Doc. Ing. Emil Dvorský, CSc.Doc. Ing. Pavla Hejtmánková, Ph.D.Prof. Ing. Jiří Kožený, CSc.Doc. Ing. Jiří Laurenc, CSc.Doc. Ing. Karel Noháč, Ph.D.