Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diagnostické metody a systémy (KET / DMAS)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KET / DMAS - Diagnostické metody a systémy, Fakulta elektrotechnická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Diagnostický systémDiagnostické signályČástečné výbojeDiagnostika točivých strojů 1Diagnostika točivých strojů 1Diagnostika točivých strojů 1Diagnostika transformátorů 1Diagnostika transformátorů 2Diagnostika transformátorů 3

Získané způsobilosti

Získání přehledu o diagnostických šetřeních na elektrických zařízeních, znalosti z diagnostiky zařízení vyšších výkonů a vyšších napětí, získání schopnosti reakce na potřebu stanovení aktuálního stavu zařízení, schopnost navržení vhodného diagnostického systému/procesu/veličiny a aplikace v praxi.

Literatura

Mentlík, Václav. Diagnostika elektrických zařízení. Praha : BEN - technická literatura, 2008. ISBN 978-80-7300-232-9.Electroscope. Tzafestas, S. Experts Systems in engineering applications. Springer Verlag, 1999. nullIntroduction to Nondestructive Testing. Download Introduction to NDT Presentation.

Požadavky

K zápočtu odevzdání a uznání semestrální práce v anglickém jazyce. Zkouška obhájení písemné práce formou prezentace v anglickém jazyce, doplňující otázky v anglickém jazyce.

Garant

Doc. Ing. Pavel Trnka, Ph.D.

Vyučující

Doc. Ing. Pavel Trnka, Ph.D.Ing. Michal SvobodaDoc. Ing. Pavel Trnka, Ph.D.