Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Mikroprocesorové řízení pohonů 2 (KEV / MRP2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KEV / MRP2 - Mikroprocesorové řízení pohonů 2, Fakulta elektrotechnická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Prototypování aplikací a automatické generování kódů (rapid prototyping) - část 1.2. Prototypování aplikací a automatické generování kódů (rapid prototyping) - část 2.3. Testování vyvinutého softwaru - SIL, HIL - část 1.4. Testování vyvinutého softwaru - SIL, HIL - část 2.5. Algoritmy řízení a regulace pohonů s asynchronním motorem - část 1.6. Algoritmy řízení a regulace pohonů s asynchronním motorem - část 2.7. Algoritmy řízení a regulace pohonů se synchronním motorem s permanentními magnety - část 1.8. Algoritmy řízení a regulace pohonů se synchronním motorem s permanentními magnety - část 2.9. Algoritmy řízení a regulace pohonů s BLDC - část 1.10. Algoritmy řízení a regulace pohonů s BLDC - část 2.11. Vývoj průmyslových aplikací - případová studie - část 1.12. Vývoj průmyslových aplikací - případová studie - část 2.13. Vývoj průmyslových aplikací - případová studie - část 3.14. Vývoj průmyslových aplikací - případová studie - část 4.

Získané způsobilosti

Studenti jsou po absolvování předmětu schopni: (i) vysvětlit a aplikovat principy automatického generování a verifikace programových kódů, (ii) zvolit nebo navrhnout vhodný mikroprocesorový regulátor pro danou aplikaci, (iii) navrhnout a sestavit libovolný algoritmus v plovoucí i pevné řádové čárce, (iv) navrhnout, sestavit a odladit libovolnou embedded aplikaci.

Literatura

Zeman, Karel; Peroutka, Zdeněk; Janda, Martin. Automatická regulace pohonů s asynchronními motory. 1. vyd. Plzeň : Západočeská univerzita, 2004. ISBN 80-7043-350-7.Toliyat, Hamid A.; Campbell, Steven. DSP-Based electromechanical motion control. Boca Raton : CRC Press, 2004. ISBN 0-8493-1918-8.Javůrek, Jiří. Regulace moderních elektrických pohonů. 1. vyd. Praha : Grada Publishing, 2003. ISBN 80-247-0507-9.http://webs.zcu.cz/fel/kev/mrphttp://www.freescale.comhttp://www.ti.com

Požadavky

Zápočet: Účast na laboratorních cvičeních a aktivní znalost látky probírané na cvičeních. Semestrální projekt.Zkouška: Kombinovaná - praktická + ústní část.

Garant

Prof. Ing. Zdeněk Peroutka, Ph.D.

Vyučující

Prof. Ing. Zdeněk Peroutka, Ph.D.Ing. Jakub Talla, Ph.D.