Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina pro cestovní ruch 3 (KAJ / ACRL3)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAJ / ACRL3 - Angličtina pro cestovní ruch 3, Fakulta filozofická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Zásady managementu destinací a rozdíly od podnikového managementu; destinační management a regionální turistické organizace, vývoj a aktivní prodej produktů, komunikace s cílovou skupinou a zvyšování návštěvnosti, propagace image destinace, identifikace cílového trhu, destinační organizace a její funkce a úrovně (Visit London, Pražská informační služba, European Travel Commission), formy spolupráce a řízení na úrovni managementu destinací.

Získané způsobilosti

Studenti zvládnou vytipovat a posoudit projevy globalizace a integrace v oblasti cestovního ruchu a lázeňství a dokáží je jazykově prezentovat jak ústně, tak i v příslušné podobě marketingového řízení. V řečovém projevu budou dbát na dodržování pravidel sociální komunikace.

Literatura

Morrison, M. Alastair. Marketing and Managing Tourism Destinations. London, New York: Routledge, 2012. ISBN 978-041567250-4.Míšková, Zuzana. Angličtina v cestovním ruchu = English in the tourism industry. Vyd. 1. Praha : Ekopress, 2005. ISBN 80-86119-39-4.Dynda, Antonín; Dyndová, Eva. Česko-anglická obchodní korespondence. 4. opr. vyd. Praha : Pragoeduca, 2001. ISBN 80-85856-89-1.Walker, Robin - Keith harding. Oxford English for Careers: Tourism 1. ISBN 978-0-19455101-4.

Požadavky

Úspěšné splnění průběžného a závěrečného testu min. na 70%. Prezentace, vypracování seminární práce, plnění domácích úkolů, aktivita na seminářích.

Garant

PhDr. Ivona Mišterová, Ph.D.