Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina v komerční praxi 2 (KAJ / AKP2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAJ / AKP2 - Angličtina v komerční praxi 2, Fakulta filozofická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Studenti budou seznámeni se základními pojmy Business English - jednak formou teoretických přednášek a jednak praktickými cvičeními. Důraz je kladen na aktuálnost zvolených témat.

Získané způsobilosti

Studenti by měli být alespoň na středně pokročilé úrovni jazyka. Kurz rozhodně není určen pro začátečníky. Pro vstup do kurzu stačí mít pouze základní znalosti obchodní terminologie získané absolvováním podmiňujícího předmětu AKP1.

Literatura

Comfort, J., Revell, R., Stott, Ch. Business Reports in English. Cambridge: Cambridge Universtiy Press, 1984. Mascull, B. Business Vocabulary in Use (intermediate). Cambridge, 2005. ISBN 0521775299.Mascull, B. Key Words in Business. Harper Collins Publishers. Cotton, D., Falvey, D., and Kent, S. Market Leader New Edition (Intermediate Business English Course Book). Spain, 2005. ISBN 1405813369.

Požadavky

Úspěšné splnění závěrečné zkoušky. Vypracování všech zadaných úkolů.

Garant

Alok Kumar, M.A.

Vyučující

Alok Kumar, M.A.