Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Jazyková cvičení v angličtině 2 (KAJ / JC2A)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAJ / JC2A - Jazyková cvičení v angličtině 2, Fakulta filozofická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Week 1Představení kurzu. Požadavky a cíly kurzu. Představení řeči a dělat referát na veřejnosti.Week 2Jak zvládat trému před vystoupením.Cvičení vylepšení gramatiku, plynulého vyjadřování, slovní zásobyWeek 3Struktura referátuCvičení vylepšení gramatiku, plynulého vyjadřování, slovní zásobyWeek 4Funkce spojek v referátuCvičení vylepšení gramatiku, plynulého vyjadřování, slovní zásobyWeek 5Praktické faktory referátů, co máme vzít v úvahuCvičení vylepšení gramatiku, plynulého vyjadřování, slovní zásobyWeek 6Psát nástin referátuCvičení vylepšení gramatiku, plynulého vyjadřování, slovní zásobyWeek 7Potvrdit plán a temata studentových referátůCvičení vylepšení gramatiku, plynulého vyjadřování, slovní zásobyWeek 8Referáty od studentůWeek 9Referáty od studentůWeek 10Referáty od studentůWeek 11Referáty od studentůWeek 12Referáty od studentůWeek 13Ohodnocení kurzu

Získané způsobilosti

Cílem předmětu je rozvíjení mluvních a poslechových dovedností studentů prostřednictvím diskusí a různých dalších konverzačních aktivit. Důraz je kladen na přirozenost projevu a rozšíření slovní zásoby s opakováním odpovídající mluvnice. Intenzivní práce ve dvojicích a v párech.

Literatura

Autentické materiály z anglicky psaného tisku.

Požadavky

Doporučena pravidelná aktivní účast ve výuce, 1 prezentace na zvolené téma, absolvování testu uprostřed semestru na 70%, úspěšné vykonání zkoušky.

Garant

David Eugene Franklin, B. A.