Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Jazyková cvičení v angličtině (KAJ / JCA)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAJ / JCA - Jazyková cvičení v angličtině, Fakulta filozofická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Week 1Představení kurzu. Požadavky a cíly kurzu. Představení řeči a dělat referát na veřejnosti.Week 2Jak zvládat trému před vystoupením.Cvičení vylepšení gramatiky, plynulého vyjadřování, slovní zásobyWeek 3Struktura referátuCvičení vylepšení gramatiky, plynulého vyjadřování, slovní zásobyWeek 4Funkce spojek v referátuCvičení vylepšení gramatiky, plynulého vyjadřování, slovní zásobyWeek 5Praktické faktory referátů, co máme vzít v úvahuCvičení vylepšení gramatiky, plynulého vyjadřování, slovní zásobyWeek 6Psát nástin referátuCvičení vylepšení gramatiky, plynulého vyjadřování, slovní zásobyWeek 7Potvrdit plán a temata studentových referátůCvičení vylepšení gramatiky, plynulého vyjadřování, slovní zásobyWeek 8Referáty studentůWeek 9Referáty studentůWeek 10Referáty studentůWeek 11Referáty studentůWeek 12Referáty studentůWeek 13Ohodnocení kurzu

Získané způsobilosti

Studenti jsou schopni:- porozumět a hovořit o tématech zaměřených zejména na "komerční praxi"; - porozumět smyslu rozhlasových a televizních programů týkajících se např. současných událostí;- porozumět textům, které obsahují slovní zásobu odpovídající úrovni B2;- plynule komunikovat.

Literatura

DeForeest, Joan. Good Discussion and Natural English Interaction. Plzeň, 2005. ISBN 80-86898-46-6.

Požadavky

Doporučena pravidelná aktivní účast ve výuce, 1 prezentace na zvolené téma, absolvování testu uprostřed semestru na 70%, úspěšné vykonání zkoušky.

Garant

David Eugene Franklin, B. A.