Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Obchodní korespondence v angličtině 1 (KAJ / KO1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAJ / KO1 - Obchodní korespondence v angličtině 1, Fakulta filozofická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Studenti budou seznámeni se základními termíny anglické obchodní korespondence jak teoreticky tak i prakticky. Důraz je kladen na zvolená témata, která budou studenti procvičovat.

Získané způsobilosti

Studenti disponují základními znalostmi z oblasti obchodu a podnikání. Měli by být schopni formulovat obchodní dopisy, vyřizovat žádosti a objednávky, zajistit rezervace, koncipovat životopis apod.

Literatura

Ashley, A. A handbook of commercial correspondence. New Edition: Oxford University Press, 2009. ISBN 978-0-19-457213-2. Stanton, A. J.; Wood, L.R. Longman commercial communication : an intermediate in english for commercial correspondence and practice : students book. 1st ed. Essex: Longman, 1997. ISBN 0-582-85273-0.Jones, Leo; Alexander, Richard. New international business English : communication skills in English for business purposes : student s book. Updated ed. Cambridge : Cambridge University Press, 2003. ISBN 0-521-53173-X.On-line library catalogues. Wilson, Martin. Writing for business. 5th ed. Essex : Longman, 1999. ISBN 0-17-555686-5.

Požadavky

Doporučena aktivní participace na seminářích.Úspěšné splnění průběžného a zápočtového testu min. na 70%.

Garant

Alok Kumar, M.A.