Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Analytická cvičení (KAP / AC)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAP / AC - Analytická cvičení, Fakulta filozofická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Zadání témat analýz, kontrola jejich zpracování a diskuse nad výstupy.Konkrétní podoba sylabu včetně upřesněných podmínek pro získání zápočtu či zkoušky bude nejpozději v první den výuky v daném semestru vyvěšena na elektronické stránce katedry.V průběhu kurzu jsou srovnávány materiály vypracované jednotlivými studenty a analyzovány postupy, které studenti použili.Část kurzu je realizována samostatnou řízenou prací studenta.

Získané způsobilosti

Po absolvování kurzu bude student schopen využít znalostí, které získal během předchozí bakalářské i magisterského studia a bude schopen je využít v praxi. Student tak bude schopen vytvářet analytické projekty, ve kterých bude dále používat metody, se kterými se seznámil v předchozím studiu. Student bude rovněž schopen využívat různých informačních zdrojů a také aplikovat tyto poznatky při vypracování analýzy. Studenti tak po absolvování kurzu budou schopni vytvářet SWOT analýzy, policy materiály a studie proveditelnosti pro konkrétní projekty, resp. projekty dle zadavatele. Rovněž si studenti osvojí schopnost prezentovat vypracované podkladové materiály v rámci panelové diskuse, tedy představit "neinformované" veřejnosti výstupy a doporučení zpráv.

Literatura

Denní tisk a média (vždy s ohledem na policy materiál či studii proveditelnosti, která je zpracovávána). nullnullnullnullnull

Požadavky

Zpracování zadaných policy materiálů a studií proveditelnosti v přiměřené kvalitě a účast na prezentaci, která je studentovi v průběhu semestru určena.Student čte pravidelně zadané texty v českém i cizím jazyce a zpracovává v pravidelných intervalech úkoly, které jsou kontrolovány vyučujícím. Tyto úkoly mají formu ústních prezentací či předem definovaných textů a to na základě dohody mezi studentem a vyučujícím.U prezentace standardní doba trvání je 10-20 minut, u seminární práce je rozsah mezi 10-20 normostran.

Garant

Doc. PhDr. Šárka Cabadová Waisová, Ph.D.

Vyučující

Doc. PhDr. Šárka Cabadová Waisová, Ph.D.