Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina pro mezinárodní vztahy 1 (KAP / AMV1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAP / AMV1 - Angličtina pro mezinárodní vztahy 1, Fakulta filozofická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Zvolené autentické texty, týkající se politických mezinárodních organizací a vztahů a mezinárodní bezpečnosti, budou analyzovány z hlediska lexiko-gramatického. Zároveň bude systematicky rozvíjena znalost terminologie uvedených oblastí.

Získané způsobilosti

Studenti si osvojí potřebnou terminologii v anglickém jazyce tak, aby byli schopni shrnout a vysvětlit základní teze obsažené ve studovaném textu. Budou schopni nadále rozvíjet své znalosti odborné terminologie, a tak i připraveni k dalšímu studiu, především navazujícího předmětu AMV2.

Literatura

Hewings, Martin. Advanced grammar in use : a self-study reference and practice book for advanced learners of English : with answers. 1st pub. Cambridge : Cambridge University Press, 1999. ISBN 0-521-49868-6.JOHNSON, Loch. K. America as a World Power. Foreign Policy in a Constitutional Framework. New York: McGraw-Hill, Inc., 1991. BROOKS, Clem. Religious Influence and the Politics of Family Decline: Trends, Sources, and U.S. Political Behavior. In American Sociological Review 67. Murphy, Raymond. English grammar in use : a self-study reference and practice book for intermediate students of English : with answers. Cambridge : Cambridge University Press, 2004. ISBN 0-521-53762-2.

Požadavky

Prezentace zvoleného tématu z oblasti mezinárodních vztahů v anglickém jazyce. Závěrečný písemný test. Student čte pravidelně zadané texty a zpracovává v pravidelných intervalech úkoly, které jsou kontrolovány vyučujícím. Tyto úkoly mají formu ústních prezentací či předem definovaných textů a to na základě dohody mezi studentem a vyučujícím.

Garant

PhDr. Ivona Mišterová, Ph.D.