Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Souvislá praxe (KAP / PRAXE)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAP / PRAXE - Souvislá praxe, Fakulta filozofická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Komplexní poznání pedagogické praxe a administrativní činnosti učitele na příslušném stupni školy.

Získané způsobilosti

Posluchač se během praxe zorientuje v praktických problémech pedagogické činnosti, osvojí si metody výuky na příslušném stupni školy. Dále rozpozná základní problémy spojené s pedagogickou činností a naučí se poznatky získané během teoretického studia aplikovat v pedagogické praxi.

Literatura

Hájková, Vanda. Integrativní pedagogika. Vyd. 1. Praha : IPPP, 2005. ISBN 80-86856-05-4.SLAVÍK, J.; SIŇOR, S. Kompetence učitele v reflektování výuky. Pedagogika, 1993, 43, Č. 2, S. 155 - 164. Štverák, Vladimír. Obecná a srovnávací pedagogika. 1. vyd. Praha : Karolinum, 1997. ISBN 80-7184-489-6.

Požadavky

Absolvovat stanovený počet hospitací (1+1) a výstupů formou výuky (20 + 20). Povede záznamy o vlastní praxi, přípravy i záznamy z hospitací u vedoucího učitele praxe. Zúčastní se pohovoru s pracovníkem střediska pedagogické praxe, při kterém bude oboustranně tato praxe zhodnocena.

Garant

Doc. PhDr. Přemysl Rosůlek, Ph.D.