Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Závěrečná práce certifik. studia žurnal. (KAP / ZPCŽ)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAP / ZPCŽ - Závěrečná práce certifik. studia žurnal., Fakulta filozofická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Obhajoba závěrečné práce certifikátu.

Získané způsobilosti

Obhajobou závěrečná práce certifikátu student prokáže své schopnosti zorientovat se v aktuálních témetech žurnalistiky a médií celkově. Student se naučí aplikovat teoretické poznatky z oblasti studia médií na praktické problémy a osvojí si schopnost orientace v mediálním prostředí.

Literatura

Drulák, Petr. Jak zkoumat politiku : kvalitativní metodologie v politologii a mezinárodních vztazích. Vyd. 1. Praha : Portál, 2008. ISBN 978-80-7367-385-7.Bechyňová, Věra. Internetová žurnalistika. Plzeň : Západočeská univerzita. Fakulta humanitních studií, 2003. Burns, Lynette Sheridan. Žurnalistika : praktická příručka pro novináře. Vyd. 1. Praha : Portál, 2004. ISBN 80-7178-871-6.

Požadavky

Závěrečná práce certifikovaného programu. Konkrétní požadavky jsou vždy na začátku semestru zveřejněny na internetových stránkách katedry politologie a mezinárodních vztahů.

Garant

Doc. PhDr. Přemysl Rosůlek, Ph.D.

Vyučující

Doc. PhDr. Přemysl Rosůlek, Ph.D.