Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Cvičení z pravěké archeologie 3 (KAR / CPR3)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAR / CPR3 - Cvičení z pravěké archeologie 3, Fakulta filozofická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Systematický přehled literatury k danému období (základními práce, novější významné texty)2. Referáty z významných publikací připravované a přednášené studenty (kapitoly z monografií, články z periodik, příspěvky z tématických sborníků).

Získané způsobilosti

Po absolvování cvičení proniknou studenti hlouběji do problematiky doby železné a římské a seznámí se detailněji se současným směřováním tohoto oboru. Budou schopni určovat a klasifikovat artefakty z vyučovaných období.

Požadavky

Každý student je povinen prostudovat vybraný příspěvek (z monografie, odborného časopisu/sborníku) k problematice doby železné, římské a stěhování národů a referovat o jeho obsahu, formě, kriticky zhodnotit postup autora při práci na publikovaném tématu a referovat o výsledcích, kterými publikace obohatila výzkum sledovaného období.

Garant

Prof. PhDr. Martin Gojda, CSc.