Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Metodologický seminář 2 (KHV / MS2D)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KHV / MS2D - Metodologický seminář 2, Fakulta filozofická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Náplní předmětu je zpracování seminární práce, která by měla splňovat náležitosti odborné studie, již bude možné předložit ke zveřejnění. Student bude docházet na pravidelné konzultace ke školiteli a rozebírat s ním odborné problémy, které se při psaní práce objeví.

Získané způsobilosti

Student si osvojí jasné a kritické formulování svých názorů a naučí se je obhájit při následné diskuzi.

Literatura

Literatura bude upřesněna na semináři v závislosti na zvoleném tématu doktorské práce. Literatura bude upřesněna na semináři v závislosti na zvoleném tématu doktorské práce. Literature depend upon the Ph.D. thesis and will be specify on the seminar. Literature depend upon the Ph.D. thesis and will be specify on the seminar. KSA. On-line katalogy knihoven .

Požadavky

Na metodologických seminářích studenti budou prezentovat své disertační práce. Na konci semestru vyučující zašle vyjádření k práci studentů vedoucímu katedry, který rozhodne o udělení zápočtu.

Garant

Prof. RNDr. Ivo Budil, Ph.D.,DSc.