Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Antropologický seminář 1 (KSA / ANS1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSA / ANS1 - Antropologický seminář 1, Fakulta filozofická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Na seminářích budou prezentovat své vědecké výsledky odborníci z antropologických a blízkých oborů, dále doktorandi z českých pracovišť. Studenti přednesou také své projekty diplomových prací a průběžné výsledky.

Získané způsobilosti

Student se bude orientovat ve znalostech z oblasti bioarcheologie, archeologie, prehistorické antropologie, demografie, metod zpracování antropologických dat a dalších vědních disciplín týkajících se rekonstrukce života a podoby minulých populací člověka.

Literatura

Jednotlivé semináře ANS 1 až 4 se budou lišit svým zaměřením podle účasti externích lektorů a tomu bude odpovídat pro každý konkrétní semestr doporučená odborná literatura.

Požadavky

Aktivní účast na seminářích, studium doporučené literatury, znalosti ověřené písemným zápočtovým testem.Jednotlivé semináře ANS 1 až 4 se budou lišit svým zaměřením podle účasti externích lektorů a tomu bude odpovídat pro každý konkrétní semestr doporučená odborná literatura

Garant

Mgr. Patrik Galeta, Ph.D.