Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Didaktika biologických pokusů (CBG / 9DIBP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CBG / 9DIBP - Didaktika biologických pokusů, Fakulta pedagogická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1.-3. Biologické pokusy ve škole. 4. Metodické příručky. 5. Bezpečnost práce. 6.-9. Virtuální pokusy a prezentace a metodiky jejich využití. 10.-12. Modelové pokusy pro základní a střední školu. 13. Využití internetových zdrojů ve výuce biologie. 14. Prezentace vlastního projektu.

Literatura

Boháč, Ivan. Cvičení z biologie : Učebnice pro 1. roč. gymnázia (nepovinný předmět). Praha : SPN, 1986. Boháč, Dobroslav; Ošmera, Stanislav; Papáček, Miroslav. Cvičení z biologie : Učebnice pro 2. roč. gymnázia : Nepovinný předmět. Praha : SPN, 1986. Pazourková, Zdeňka; Kvasničková, Danuše; Pikálek, Petr. Cvičení z biologie pro 4. ročník gymnázia : Nepovinný předmět. Praha : SPN, 1985. Hrdičková, B. Praktikum z fyziologie rostlin. SPN Praha, 1975. Altmann, Antonín. Praktikum ze zoologie. Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1979. Různé další knižní publikace, časopisy a CD.

Požadavky

Aktivní účast na cvičeních, vypracování projektu.

Garant

RNDr. Mgr. Zdeňka Chocholoušková, Ph.D.