Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Doplňková konverzační cvičení (KAN / ADKC)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAN / ADKC - Doplňková konverzační cvičení, Fakulta pedagogická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Konverzační situace a diskuse vycházející z potřeb a zájmů studentů

Získané způsobilosti

Studenti jsou schopni:se účastnit rozhovoru plynule a spontánně a přirozeným způsobem zahájit, udržovat a ukončit konverzacise aktivně zapojit do diskuse o známých tématech, vysvětlovat a obhajovat své názory a zdůraznit, co je pro ně osobně na událostech a zkušenostech významné.se dokáží srozumitelně a podrobně vyjadřovat k široké škále témat, která se vztahují k oblasti mého zájmu.odůvodnit a obhajit své názory použitím vhodných vysvětlení, argumentů a komentářů.

Literatura

Nolasco R.; Arthur, L. Conversation. Oxford, OUP, 1992. Wallwork, A. Discussions A-Z. Cambridge, CUP, 1997. Brilhart, J.K. Effective Group Discussion. Dubuque, Brown Company Publishers, 1975. Viney, Peter; Viney, Karen. Handshake : a course in communication : teacher´s book. 1st pub. Oxford : Oxford University Press, 2001. ISBN 0-19-457221-8.Di Pietro, R.J. Strategic Interaction. Learning Languages through Scenarios. Cambridge, CUP, 1987.

Požadavky

Samostatné práce/dílčí úkolyAktivní účast na seminářích a podílení se na práci ve skupinách

Garant

Mgr. Gabriela Klečková, Ph.D.