Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Interaktivní mluvený projev (KAN / AIMP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAN / AIMP - Interaktivní mluvený projev, Fakulta pedagogická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Konverzační situace vycházející z potřeb a zájmů studentůZkoumání a identifikace problému, schopnost formulovat argumenty, zdvořile přerušit mluvčího a vstoupit do hovoru, shrnout co bylo řečeno, pomoci druhým při vyjádření názoru, stimulovat zájem, držet se tématu, kontrolovat čas atd.

Získané způsobilosti

Studenti jsou schopni:si vyměnit velké množství informací týkajících se jejich oboru nebo zájmů.se vyjadřovat plynule a pohotově bez příliš zjevného hledání výrazůpoužívat jazyk pružně a efektivně v komunikaci pro společenské a pracovní účelypřesně formulovat své myšlenky a názory a vhodně navazovat na příspěvky ostatních mluvčích

Literatura

McCarthy M. Spoken Language and Applied Linguistics. Cambridge, CUP, 1998. Anderson, K., Maclean, J., & Lynch, T. Study speaking (2nd ed.). Cambridge, UK: CUP. , 2004.

Požadavky

Samostatné práce/dílčí úkolyAktivní účast na seminářích a podílení se na práci ve skupinách

Garant

Mgr. Gabriela Klečková, Ph.D.

Vyučující

William Bradley Vice, Ph.D.