Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářská práce 1 (KCH / BP1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KCH / BP1 - Bakalářská práce 1, Fakulta pedagogická, Západočeská univerzita v Plzni (ZČU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Bakalářská práce je výstupním projektem bakalářského studijního programu, je nutnou podmínkou pro vykonání státní bakalářské zkoušky v daném studijním oboru. Student si volí jedno z témat bakalářských prací, která jsou zadávána katedrou. Katedra stanovuje harmonogram práce. Student pod odborným vedením vedoucího bakalářské práce samostatně řeší zadaný problém. Školitel zadává studentovi podrobné pokyny k vypracování bakalářské práce.

Získané způsobilosti

Student je schopen- pracovat s odbornou literaturou, užívat poznámkový aparát, správně citovat zdroje- formulovat cíle a hypotézy- správně strukturovat bakalářskou práci- správně formulovat závěry

Literatura

Literatura uvedená v zadání bakalářské práce. Glogar, A. Metodický manuál pro vypracování bakalářské a diplomové práce. Zlín, 2004. ISBN 80-7318-161-1.Michalík, P., Roub, Z., Vrbík, V. Zpracování diplomové a bakalářské práce na počítači. Plzeň, 2002. ISBN 80-7082-921-4.

Požadavky

Pravidelné konzultace s vedoucí bakalářské práce. Pro udělení zápočtu se požaduje předložení nástinu bakalářské práce, její teoretický rozbor a částečné zpracování. (podle požadavků vedoucího bakalářské práce)

Garant

Doc. Mgr. Václav Richtr, CSc.

Vyučující

Doc. Mgr. Václav Richtr, CSc.